Noprop 98
Image default
Offers

3 momenten waarop een waterfles goed van pas kan komen

3 momenten waarop een waterfles goed van pas kan komen

Hoe vaak we ook te horen krijgen dat we goed moeten drinken is het nog steeds een feit dat veel mensen dagelijks te weinig vocht binnenkrijgen. Wanneer we onze vochtbalans echter niet goed aanvullen kan dit tot verschillende lichamelijke klachten leiden zoals een droge mond, moeheid, hoofdpijn en duizeligheid. Krijg je gedurende een langere tijd onvoldoende vocht binnen dan kan het zelfs zijn dat je uitgedroogd raakt. Hierdoor kun je je verward en lusteloos voelen en zelfs flauwvallen. Veel mensen onderschatten het belang van voldoende water drinken. Vooral wanneer we druk zijn en van alles op de planning hebben staan kan het drinken van water er nog wel eens bij inschieten. Op zo’n moment kan een waterfles uitkomst bieden. Hieronder zullen we drie momenten behandelen waarop een waterfles goed van pas kan komen.

Tijdens het sporten

Wanneer we in beweging zijn verliezen we meer vocht dan wanneer we stilzitten. Dat is een feit. Vooral tijdens het sporten kunnen we veel vocht verliezen in de vorm van zweet. Wanneer we intensief aan het sporten zijn verhoogt onze hartslag en beginnen we te zweten zodat we niet oververhit raken. Zweten is eigenlijk een mechanisme van het lichaam om onze lichaamstemperatuur te reguleren. Omdat je tijdens het sporten behoorlijk wat vocht kunt verliezen is het belangrijk om dit geregeld aan te vullen tussendoor. Een waterfles is dan ideaal.

Op school

Op veel scholen is het niet toegestaan om bekers met drinken mee de klas in te nemen. Met een beker bestaat natuurlijk de kans dat je hem per ongeluk omstoot waardoor schoolboeken en schriften doordrenkt raken. Een waterfles die goed kan worden afgesloten op de hoek van de tafel is op veel scholen wel toegestaan. Zo weet je zeker dat jouw kind voldoende vocht binnenkrijgt.

Op kantoor

Op kantoor is het vaak druk en hectisch. Soms hebben we daardoor nauwelijks tijd om wat te drinken. En een andere keer hebben we die tijd wel maar vergeten we het alsnog. Je kunt natuurlijk een simpel glas water op het bureau neerzetten, maar daar gaat qua inhoud niet zo heel veel in. In een waterfles kan veel meer water waardoor je vaak meer drinkt. Vooral een gepersonaliseerde waterfles moedigt aan tot drinken. Laat eens mooie waterflessen bedrukken om zelf te houden én uit te delen aan dorstige collega’s.

https://www.loopper.com/nl/waterflessen-bedrukken