Noprop98

Camerasystemen Camerabeveiliging in de horeca

In de normale situatie zijn restaurants eigenlijk elke avond wel open. Er is dus het grootste gedeelte van de dag wel iemand aanwezig. Maar dat is nu allemaal helaas verleden tijd. Nu zijn de meeste restaurants al twee maanden gesloten. Daardoor lopen de eigenaren veel omzet mis, maar treedt er nog een groot risico op; inbraak. Want een pand waar geen mensen in zitten, maar dat wel vol zit met elektronica, trekt inbrekers natuurlijk enorm. Want er zijn veel dingen die je voor een hoge prijs kunt verkopen op de zwarte markt, die nu gewoon voor het grijpen liggen in deze panden. Dit zou natuurlijk al helemaal desastreus zijn voor de eigenaren van de restaurants, die niks verdienen in deze lastige tijd en dan ook nog eens te kampen krijgen met de gevolgen van een inbraak. Dit moet koste wat het kost voorkomen worden.

Maar hoe kan dat gedaan worden? Dat kan bijvoorbeeld door een Camerainstallatie te monteren. Camerasystemen voorkomen misdaad, doordat ze een afschrik effect hebben. Het risico op betrapt worden en dus een celstraf krijgen is bij een inbraak in een pand met camerasystemen gewoon heel veel groter dan in een pand zonder deze systemen. Daarom zal de kans op inbraak ontzettend afnemen. Is er wel een inbreker die zo dom is in te breken, dan is die ook meteen op beeld te zien en kan diegene sneller opgepakt worden, en moet de verzekeraar meteen uitbetalen.

Het is belangrijk om als eigenaar van een zaak in deze tijd goed voor jezelf te zorgen. En een Camerasysteem hoeft niet duur te zijn. Je haalt er uiteindelijk veel winst uit op de lange termijn en het is dus zeker een enorm slimme investering. Dus; besteed wat geld aan een camerasysteem en hoef niet langer meer te vrezen voor inbraak of een ander verlies door criminaliteit.

https://www.groenewegendelft.nl/