Noprop98

De pluspunten van een baan als agent

De pluspunten van een baan als agent

Dat grensoverschrijdend gedrag in de zorg veelvuldig voorkomt weet vrijwel iedereen. Maar dat ook politieagenten daar nog vaker mee te maken krijgen is niet bij  alle mensen bekend. Werken als agent kan daardoor erg zwaar zijn. Wanneer zij tijdens het werk andere moeten aanspreken op hun gedrag, komt het vaak doordat men er niet op reageert zoals het moet.  Daarnaast maken agenten ook vaak gebeurtenissen mee die zij niet snel zullen vergeten waardoor zij een trauma oplopen die moeilijk te verwerken is. Desondanks heeft een baan als agent gelukkig meer voordelen dan nadelen.

Een gewaardeerd beroep

Allereerst is het erg knap dat politieagenten geweldloos communiceren niet moeilijk vinden. Zij krijgen zodanig vaak te maken met gewelddadige situaties dat zij daarmee hebben leren omgaan. Tel daar de vele levens die zij redden en ruzies die zij oplossen bij op en je zult vanzelf begrijpen hoeveel waardering dit beroep met zich meebrengt.

 

Geen dag is hetzelfde

Verder geen baan zo gevarieerd als die van de politieagenten. Dagelijks krijgen zij te maken met verschillende delicten, ruzies en andere maatschappelijke problemen waarbij zij moeten inspringen. Het spannende daaraan is dat zij nooit van te voren weten waar zij mee te maken zullen krijgen.

 

Doorgroeimogelijkheden

En tot slot is hebben agenten een erg actieve baan. Zij zitten weinig stil en zijn continu bezig. Daarnaast zijn er ook veel doorgroeimogelijkheden en richtingen. Zo kan een agent na een aantal jaar bijvoorbeeld doorgroeien tot rechercheur.

 

Agenten hebben over het algemeen zwaar werk. Ze krijgen regelmatig te maken met gewelddadige uitbarstingen van andere mensen en maken soms  traumatische gebeurtenissen mee. Toch ervaren agenten meer voor- dan nadelen tijdens hun carrière. Zij hebben een erg gewaardeerd beroep en beleven elke dag weer wat anders. Daarnaast is het een actief beroep en zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden. 

https://www.economy.nl/
Noprop98

Drie manieren om je huwelijk te redden

Drie manieren om je huwelijk te redden

Loopt je huwelijk op de klippen? En voel je bui al hangen dat je partner binnenkort met het voorstel komt om te gaan scheiden? En sta je daar totaal niet op te wachten? Dan is dat volkomen begrijpelijk. Vooral als je ondanks de problemen nog van je partner houdt. Een scheiding kan naast liefdesverdriet ook andere ernstige gevolgen hebben. Je huis direct verkopen is daar één van. Als je huwelijk nog te redden valt, dan moet je daar zeker je best voor doen. In Nederland besluit ruim 30% van de mensen die in de afrondende fase van een scheiding zitten, uiteindelijk toch om het proces te stoppen en bij elkaar te blijven. Welke stappen kan jij misschien nog nemen om je huwelijk te redden?

 

Huwelijkstherapeut

Het inschakelen van een therapeut is een goede mogelijkheid als je voor jouw gevoel alles al hebt geprobeerd. Ondanks het vrij duur is, is het toch raadzaam om in gesprek te gaan met een specialist samen met je partner voordat jullie definitief de knoop doorhakken. Tijdens de trainingen ligt de focus op hoe beide partners op de beste manier even weer op adem kunnen komen.

 

Ga op reis

loopt een huwelijk niet meer lekker door alle drukte en stress die de huidige maatschappij met zich mee brengt. Als beide partners veel aan hun hoofd hebben en zich moeten houden aan allerlei andere verplichtingen, dan kan het op een gegeven moment allemaal te veel zijn. Een exotische verre reis kan in dat geval jullie weer dicht bij elkaar brengen. Dit is echter maar een eenmalige oplossing. Als de problemen vaker terugkomen, dan is het misschien tijd voor een pauze.

 

Neem afstand

Als stellen elkaar maar niet los kunnen laten ondanks alle problemen, dan besluiten zij vaak om elkaar voor een bepaalde periode even met rust te laten. In dat geval wonen zij dan voor een (on)bepaalde tijd niet meer samen. Als dat rust brengt is het in ieder geval ten alle tijden beter dan jullie huis verkopen en scheiden.

 

https://www.economy.nl/
Noprop98

Top drie Nederlandse steden om in vastgoed te investeren

Top drie Nederlandse steden om in vastgoed te investeren

Een groot deel van de rijkste mensen van ons land zitten in de vastgoed. Het is één van de beste manieren voor het investeren van je geld. Zit jij er ook over na te denken om te beleggen in vastgoed? Dan heb je de eerste stap naar succes gezet. Het is namelijk een zeer verstandige beslissing. Voordat je in Nederland daadwerkelijk investeert in vastgoed, is het goed om te weten in welke steden op dit moment de meeste potentie zit.

De Hoofdstad

Vastgoed investeringen in Amsterdam passen bij vrijwel alle doelstellingen. Of je van plan bent om een hotel te beginnen, een woning aan te schaffen of stuk grond te kopen, in Amsterdam zit je altijd goed. Vooral de woningmarkt heeft veel potentie. De woning graad is er op dit moment 432.715. De gemiddelde verkoopprijs was in 2018 460.751. En de woningbehoefte stijgt tot 2030 met ruim 15 procent. Op alle drie aspecten scoort Amsterdam het beste van ons land.  

 

Den Haag

Met een jaarlijkse stijging van 13% is de woningbehoefte in Den Haag – na dat van Amsterdam- het grootst in Nederland. De woning graad is in de Zuid-Hollandse hoofdstad 256.694. Als je van plan bent om hier te investeren in vastgoed, dan is het wel belangrijk om van te voren een goed meerjarenonderhoudsplan op te stellen.

 

Hartje Nederland

Het hart van Nederland is de stad en gelijknamige provincie Utrecht. In de top drie staat deze stad op de derde plaats als het gaat om de woning graad, gemiddelde verkoopprijs en toename woningbehoefte. Die zijn respectievelijk 150.831 – 344.018 – 15%.  Net als in de andere steden geldt ook hier dan een goed MJOP noodzakelijk is. Een MJOP zorgt er namelijk voor dat de onderhoud reserveringen van het pand, woning of complex overzichtelijk zijn. Daarmee voorkom je onverwachte uitgaven in de toekomst. Kortom, als je van plan bent om te investeren in vastgoed, dan weet je nu welke Nederlandse steden en omgeving de meeste potentie hebben.

 

https://laan35.nl/
Noprop98

De drie grootste broeihaarden van bacteriën op werk

De drie grootste broeihaarden van bacteriën op werk

 

Virussen en bacteriën vind je overal. De één is besmettelijker dan het andere. Ook de kans om ziek te worden hangt af van het soort virus. Niet allemaal zijn even grote ziekteverwekkers. Toch is het goed om binnen je bedrijf extra alert te zijn in deze tijd. Het Coronavirus en allerlei andere bacteriën voor sommige mensen ernstige of zelfs dodelijke gevolgen hebben. Wat zijn de grootste broeihaarden van bacteriën ? En wat kan een extra desinfecterend schoonmaakmiddel gebruiken in je bedrijf?

 

Toetsenbord

In vrijwel elk bedrijf is minimaal één computer aanwezig. Het is een onmisbare apparaat omdat het heel veel werk vergemakkelijkt.  Helaas valt uit het resultaat van een Brits onderzoek uit 2008 niet veel positiefs te zeggen over de toetsenbord van een computer of laptop. Gemiddeld zitten op een toetsenbord ruim 400 keer meer bacteriën dan je op bijvoorbeeld een toiletbril vindt.

Handdroger

In het toilet vind je bij bijna elk bedrijf een toilet met handdroger. Na je toiletbezoek was je zoals het hoort je handen. Toch blijkt uit onderzoek dat de warme lucht uit heteluchtdrogers geen positieve toegevoegde waarde heeft. Sterker nog, het een grote verspreider voor bacteriën en virussen. De hete lucht is niet warm genoeg om kiemen te doden. De beste oplossing is om je handen af te drogen met papier.

 

Deurklink

De deurklinken zijn net als het toetsenbord de grootste virus verspreiders. Iedereen zit met zijn handen aan die knoppen. Online en in de winkels vind je desinfecterende schoonmaakmiddelen die ervoor zorgen dat bacterie zo lang mogelijk verwijderd blijft van de deurknoppen.

 

Niet alle bacteriën zijn slecht voor ons. Toch is het goed om het één en ander goed schoon te houden in je onderneming om te voorkomen dat het personeel of jijzelf in aanmerking komt met virussen of bacteriën die je gezondheid achteruit brengen.

 

https://www.fayon.nl/
Noprop98

De positieve bijdrage van een dakinspectie

Het dak is uiteraard een belangrijk onderdeel van een woning: dit element biedt zowel de bewoners als de kostbare spullen binnenshuis bescherming. Bij een zware regenbui of hevige storm kan de bewoner zorgeloos een serie bekijken, doordat onder meer het dak de nodige bescherming zal bieden.

Bij een zwak dak zal de bewoner op dat gebied een risico lopen. Het dak zal mogelijk waterschade veroorzaken door onvoldoende bescherming. Om een overeenkomende situatie, zoals daklekkage, te voorkomen, is het aan te raden een dakdekker het dak somtijds te laten inspecteren. Bij deze gratis dakinspectie zal de ervaren dakdekker de mogelijke mankeringen van het dak delen met de bewoner.

Werkzaamheden dakdekker

Dakdekkers zijn verantwoordelijk voor het bedekken van de daken en gevels, waardoor deze onderdelen de gewenste bescherming bieden. Uiteraard is een dakdekker gespecialiseerd bij diverse werkzaamheden rondom het dak, waarbij het ook mogelijk is dat een dakdekker een dakkapel of dakraam moet plaatsen.

Naast het plaatsen is het repareren van het huidige dak ook een specialiteit. Vooraf zal er een controle plaatsvinden, waarbij zowel de dakdekker als wooneigenaar op de hoogte is van de mankeringen.

Eisen

Elke dakdekker is gespecialiseerd in specifieke werkzaamheden.

– Nieuwe dakbedekking aan kunnen brengen;

– Oude dakbedekking kunnen slopen.

– Nieuwe materialen kunnen controleren;

– Controles uitvoeren aan dakbedekkingen;

– Reparaties uitvoeren aan dakbedekkingen;

– Dakbedekkingen kunnen renoveren.

Met het oog gericht op bovenstaande werkzaamheden zal duidelijk worden dat de taken voor een dakdekker erg divers zijn. Hierbij is het dan ook van belang het dak te laten repareren door een ervaren dakdekker, hierdoor zult u verzekerd zijn van een succesvolle reparatie.

 Diverse materialen

Een dak kan bestaan uit diverse soorten materialen. Zo zal een woning in een bos voorzien zijn van een rieten dak, terwijl een huis in de stad beschikt over dakpannen. Hierdoor is de dakdekker gespecialiseerd met diverse materialen, waaronder dakpannen, PVC, EPDM, riet en groen.

http://economy.nl
Noprop98

Een optimale website voor online-winkelaars

 

Een optimale website voor online-winkelaars

Anno 2021 gebeurt het shoppen steeds vaker online. Het lijkt soms alsof consumenten niet meer van het bestaan van fysieke winkels afweten. Daarom is het belangrijk om daar als ondernemer goed op in te spelen. Verschillende klantsegmenten zijn namelijk het meest actief achter de computer of telefoon. Afhankelijk van wie je doelgroep precies is, bereik je ze het snelst via verschillende sociale mediaplatformen en een eigen website. Vooral dat laatste is noodzakelijk omdat je door middel daarvan extra waarde kan creëren voor de consument. Via sociale media zijn de mogelijkheden wat beperkter. Heb je een eigen website? Zorg dan dat de front end developer in ieder geval de volgende punten in orde maakt:

 

De opmaak

Het is allereerst erg belangrijk dat je website professioneel oogt. Dat is namelijk het eerste wat de consument te ziet. En de indruk die de klant dan krijgt telt het zwaarst. Als de front end niet in orde is loop je het risico dat consument je website vroegtijdig verlaat. De kans is groot dat concurrent een betere uitkomst biedt waardoor jij inkomsten misloopt.

 

De structuur

Naast de opmaak, is de structuur ook erg van belang. Kan de klant vinden wat hij of zij zoekt zonder daar teveel inspanningen voor te moeten verrichten? Niemand heeft zin om op een website uit te zoeken of het product dat je zoekt wel tot het assortiment behoort. En helemaal niet op welke pagina die precies te vinden is. Een front-end developer maakt dit in de kortste tijd voor je in orde.

 

De snelheid

Als de opmaak en structuur in orde is, dan moet er natuurlijk ook aan de back-end gedacht worden. Werkt de website snel genoeg? En als de consument op een later tijdstip terugkeert, is zijn surfgedrag dan opgeslagen zodat het tweede bezoek nog beter verloopt? Allemaal kleine punten die op iedere website in orde moeten zijn.

 

https://www.kojac.nl
Noprop98

Vergroot de speelmogelijkheden in je tuin voor de kinderen

 

Vergroot de speelmogelijkheden in je tuin voor de kinderen

In Nederland beschikken relatief veel woningen over een eigen tuin. De één is natuurlijk iets groter dan de ander. Helaas weten lang niet alle huishoudens wat zij moeten doen met de ruimte in de tuin. Het is zonde om het totale oppervlakte dat je hebt onvoldoende te benutten. Ben je opzoek naar iets anders dan alleen maar loungesets en planten? En wil je de ruimte die je nog hebt juist gebruiken voor iets dat de kinderen blij gaat maken? Lees dan verder!

 

Spelen in de buitenlucht

Kinderen hebben heel veel energie. Ze spelen het liefst heel de dag door. Helaas doen kinderen dat tegenwoordig meer online dan offline. Daarom is het tijd om je kinderen te laten zien hoe leuk het kan zijn om in de buitenlucht te spelen. Een springkussen in de tuin is daar de ideale aanvulling voor.

 

Speelkasteel

Naast een springkussen, is een opblaas speelkasteel ook een mogelijkheid. Dit is voornamelijk ideaal voor de jongste kinderen. Het grootste voordeel is dat je dit soort kastelen na de zomer weer kunt opbergen voor het jaar daarop.     

 

Zwembad

Net zoals volwassen, willen ook kinderen soms gewoon even relaxen in de zon.  Die behoefte ontstaat vooral nadat ze fanatiek gebruik hebben gemaakt van de springkussen. Een zwembad of een opblaas bubbelbad zijn de beste manieren om tot rust te komen in de tuin. Dat geldt zowel voor jou als voor je kinderen.

 

De meeste woningen in Nederland hebben een tuin. Helaas maakt niet iedereen optimaal gebruik van de ruimte die zij daar hebben. Als je kinderen hebt, dan kun je die goed gebruiken voor bijvoorbeeld een springkussen, opblaas jaccuzi of speelkasteel. Zo hoef je niet meer te kijken naar een leegstaande tuin en kunnen je kinderen voortaan ook genieten van de speelmogelijkheden in jouw tuin.

 

 

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/
Noprop98

Een meer duurzame wereld

Een meer duurzame wereld De wereld moet een stuk schoner en duurzamer worden. Het gaat de afgelopen jaren niet goed met de natuur. Bossen worden gekapt, er vindt veel uitstoot plaats en er wordt veel afval in de natuur gedumpt. Dit kan zo niet langer. Landen worden zich steeds bewuster van het probleem en doen er steeds meer aan om het probleem op te lossen. Een voorbeeld hiervan is dat Nederland in een versneld tempo van het gas afgaat en iedereen meer gebruik moet gaan maken van andere natuurlijke energiebronnen. Een alternatief kan bijvoorbeeld zijn het gebruik van zonnepanelen om energie op te wekken.

Bekende soorten zonnepanelen
Met de hulp van zonnepanelen kan je op een duurzame manier energie opwekken. Je hebt een aantal verschillende soorten zonnepanelen. De bekendste soorten zijn de polykristallijnen en de monokristallijnen. De polykristallijne zonnepanelen  bestaan uit zonnecellen die uit meerdere grove kristallen zijn opgebouwd. De grove kristallen geven een blauw gebroken scherven effect aan de zonnepanelen. Deze zonnepanelen geven een goed rendement en buiten dat ze een goed rendement geven, zijn ze ook nog gunstig geprijsd. Deze panelen zijn vaak bij genoeg ruimte de beste keuze om te nemen.

De monokristallijne zonnepanelen hebben geordende elektroden. Dit zorgt ervoor dat de zonnepanelen een egaal zwarte kleur hebben. Deze panelen zijn wel iets duurder per Wp. Deze panelen zijn duurder, omdat ze een hogere opbrengst hebben per m2 en ze fraaier zijn door de fullback optie.

Wat levert het op?
Bij de keuze of je nu zonnepanelen moet nemen of niet is de opbrengst van de zonnepanelen een belangrijk punt. Neem nou een zonnepaneel van 300 Wp (Wp staat voor WattPiek), de naam zegt het al dit is het piek vermogen van het paneel. Hoeveel stroom een zonnepaneel gaat opleveren is ook afhankelijk van de ligging naar het zuiden. Met de hoge zonuren van de laatste jaren ligt de opbrengst op ca. 95% vanaf de Wp van het zonnepaneel. Dit betekent dan dat een zonnepaneel van 300 Wp ongeveer 285 kWh per jaar oplevert. Vind je dit genoeg energie en zijn de kosten niet te hoog voor je? Dan kan het een goede optie zijn om zonnepanelen aan te schaffen en zo je steentje bij te dragen aan een meer leefbare wereld.

http://www.wijsmanduurzaam.nl
Noprop98

Het werk van een receptionist is zwaarder dan je denkt

Het werk van een receptionist is zwaarder dan je denkt  

Veel mensen onderschatten het werk van een receptionist. Bij de werkzaamheden blijft het niet alleen bij het registreren en aanmelden van bezoekers. Zij zijn ook verantwoordelijk voor het opnemen van telefoontjes en het verwerken van administratieve  verplichtingen. Receptionisten hebben dus meer te doen dan de meeste bezoekers en collega’s denken. Sterker nog, aanmelden bezoek vergt heel wat vaardigheden. Vooral wanneer zij het zonder een speciale aanmeld app moeten doen.

Stressbestendig 

Allereerst is het als receptionist erg belangrijk om tegen werkdruk te kunnen. Tijdens het werken krijg je namelijk te maken met een continue stroom aan mails, telefoontjes en ongeduldige bezoekers die aan de balie wachten voor hulp.  Daarnaast ben je ook bezig met het maken en wijzigen van afspraken. Het lastige daarvan is dat je zoveel mogelijk rekening moet houden met iedereen zijn wensen.

 

Klantvriendelijk

 Hoe snel je ook werkt of hoe goed je ook onder werkdruk kunt presteren, als receptionist moet je vriendelijk zijn tegen alle bezoekers. Hoe moeilijk dat soms ook is. Het komt vaak voor dat bezoekers asociaal gedrag vertonen omdat je als receptionist niet aan hun eisen kunt voldoen. Het is een hele kunst om op dat moment alsnog klantvriendelijk te blijven. Naast asociaal gedrag, krijgen receptioniste ook met sociale mensen te maken. Op zich is daar niks mis mee. Maar op het moment dat je hard aan het werk bent, zit je niet te wachten op een gesprek over koetjes en kalfjes. Ook in dat soort situaties is het een prestatie om op een nette manier het gesprek tot een einde te brengen om verder aan het werk te kunnen.

Kortom, receptionisten doen meer dan alleen het aanmelden en registreren van bezoekers. Tijdens het werken zijn zij namelijk ook voor veel andere taken verantwoordelijk. Vooral bij instellingen en praktijken zonder een digitale receptie, moet de receptionist beschikken over heel wat vaardigheden.

 

 

 

https://www.economy.nl/
Noprop98

De Delftse kapper waar je moet wezen

In Delft zit een zit een bijzondere kapsalon. Deze kapsalon in Delft is de juiste plek om je haren te laten doen. De Delftse kapsalon houdt zich bezig met de haarverzorging van klanten. In de salon kun je terecht voor knippen, verven, wassen, bleken, scheren en/of modelleren van het haar. De werkzaamheden vinden plaats in de kapsalon op de Koornmarkt 78 te Delft. Bij deze kapsalon gaat het maar over één ding: over jou. De kapsalon zet de klant graag op de eerste plek, wat voor soort klant je bent maakt daarbij niet uit. Dat kwaliteit belangrijk is voor de kapper blijkt uit de tijd die mannen krijgen bij hen behandeling. Bij mannelijke klanten besteden de kapsters minimaal 45 minuten de tijd voor elke knipbehandeling. Daarnaast wordt er ook uitgebreid besproken wat de klant met zijn haar wil.

 

Een kapsalon voor dames en heren

Deze kapsalon is niet alleen een salon waar mannen langskomen, want ook vrouwen kunnen zich hier laten knippen! Zoek je een dameskapper Delft ? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Voor de dames geldt hetzelfde als voor de man: op zijn minst 45 minuten draaien volledig om jou! In de behandeling wordt behandeld wat jij wilt. Je haren worden gewassen en er kan genoten worden van een ontspannende wasmassage. De wasmassage is uit te breiden met een uitgebreide massagebehandeling. De kapsters van de kapsalon krijgen privé-trainingen van (internationale) trainers. Het resultaat hiervan is dat de kapsters met elk gewenst soort coupe en soort haar kunnen werken. Na het knippen is er nog de optie om gestyled te worden. Dit gebeurt volgens de wensen van de klant, maar altijd volgens de laatste trends. Zoek je een goede kapper in Delft, waar ook nog eens wordt gewerkt met hairtrends? Dan is deze kapper de place 2 be!

https://www.onekappers.nl/