Noprop98

De mogelijkheden van een ICT bedrijf uit Arnhem

Van mijn baas moest ik research gaan doen naar ICT bedrijven in de omgeving van Arnhem. Tijdens een vergadering kwam hij met het probleem dat onze ICT verbeterd moest worden, omdat dat achteruit ging. Hij vroeg ook of iemand onderzoek wilden doen naar eventuele bedrijven die we konden benaderen. Ik vond dat deze opdracht echt voor mij was gemaakt, dus ik zei ‘ja’ en nam deze aan.

Een goed ICT bedrijf vinden uit Arnhem

Ik had een hele waslijst aan eisen waar het ICT bedrijf in de omgeving van Arnhem moest aan voldoen. De grootste eis was dat ze al meerdere jaren ervaring hebben met ICT en professioneel hierin zijn. Veel ICT bedrijven zijn tegenwoordig net begonnen of hebben net niet genoeg ervaring, dus dit werd nog een lastige klus. Na een tijdje zoeken via het internet en andere mogelijkheden, kwam ik uiteindelijk bij een paar bedrijven uit waar ik van dacht dat die ons goed konden ondersteunen qua ICT. Ik liet het nog even checken door een collega van mij en die koos voor Xantion als beste keuze. Daar was ik het mee eens en ik stelde dit voor aan mijn baas. Hij was verbaasd hoe snel ik hun had gevonden en zei snel ja, waardoor ik met hun contact mocht opnemen.

Zakelijke telefonie

Al snel had ik contact met Xantion over onze ICT. Ik legde onze situatie uit en zij vertelde wat zij voor ons konden betekenen. Ze hadden allerlei diensten waar wij uit konden kiezen, maar één dienst sprong voor mij er tussen uit en dat was zakelijke telefonie. Dat hadden wij niet en daar merken we veel van als we met klanten bellen. We hebben veel problemen daarmee, dus ik koppel het terug naar mijn baas en hij was het er mee eens. Drie dagen later en we hadden het product al bij ons op kantoor en het was het beste wat we hadden kunnen doen. Alles gaat nu stukken beter en soepeler. We zitten en nu ook aan te denken dat we hen onze gehele ICT laten hosten. Dus Xantion is echt een aanrader.

Meer weten over Xantion? Bekijk dan de website via www.xantion.nl voor meer informatie.