Noprop 98
Image default
Computers / Internet / Domain Names

Drie manieren om je huwelijk te redden

Drie manieren om je huwelijk te redden

Loopt je huwelijk op de klippen? En voel je bui al hangen dat je partner binnenkort met het voorstel komt om te gaan scheiden? En sta je daar totaal niet op te wachten? Dan is dat volkomen begrijpelijk. Vooral als je ondanks de problemen nog van je partner houdt. Een scheiding kan naast liefdesverdriet ook andere ernstige gevolgen hebben. Je huis direct verkopen is daar één van. Als je huwelijk nog te redden valt, dan moet je daar zeker je best voor doen. In Nederland besluit ruim 30% van de mensen die in de afrondende fase van een scheiding zitten, uiteindelijk toch om het proces te stoppen en bij elkaar te blijven. Welke stappen kan jij misschien nog nemen om je huwelijk te redden?

 

Huwelijkstherapeut

Het inschakelen van een therapeut is een goede mogelijkheid als je voor jouw gevoel alles al hebt geprobeerd. Ondanks het vrij duur is, is het toch raadzaam om in gesprek te gaan met een specialist samen met je partner voordat jullie definitief de knoop doorhakken. Tijdens de trainingen ligt de focus op hoe beide partners op de beste manier even weer op adem kunnen komen.

 

Ga op reis

loopt een huwelijk niet meer lekker door alle drukte en stress die de huidige maatschappij met zich mee brengt. Als beide partners veel aan hun hoofd hebben en zich moeten houden aan allerlei andere verplichtingen, dan kan het op een gegeven moment allemaal te veel zijn. Een exotische verre reis kan in dat geval jullie weer dicht bij elkaar brengen. Dit is echter maar een eenmalige oplossing. Als de problemen vaker terugkomen, dan is het misschien tijd voor een pauze.

 

Neem afstand

Als stellen elkaar maar niet los kunnen laten ondanks alle problemen, dan besluiten zij vaak om elkaar voor een bepaalde periode even met rust te laten. In dat geval wonen zij dan voor een (on)bepaalde tijd niet meer samen. Als dat rust brengt is het in ieder geval ten alle tijden beter dan jullie huis verkopen en scheiden.

 

https://www.economy.nl/