Noprop98

Een goede keuze gemaakt met NuCall

Wat zijn wij blij dat we de keuze hebben gemaakt om onze communicatie bij NuCall te laten doen. Eerst hadden we nog een redelijk oud systeem waarmee we extern communiceren met klanten van ons. Echter op een gegeven moment kon dit niet meer. Dus hebben we besloten om ons oude systeem weg te doen en te gaan voor de moderne aanpak. Maar we hadden geen idee waar we moesten beginnen met zoeken.

Een professioneel telecombedrijf vinden, zoals NuCall

In het begin hadden we niet een professioneel bedrijf zoals NuCall. We hadden zelf een bepaalde afdeling die dit voor ons deed, maar die hadden niet genoeg kennis en ervaring om het allemaal soepel te laten verlopen. Daarom hebben we besloten om de afdeling een ander communicatiedoel te geven waar ze wel de kennis en ervaring voor hadden en om een ander bedrijf in te schakelen voor de externe communicatie zoals de telefoonservice. We hadden al een paar bedrijven benaderd, maar daar kregen we geen reactie van op terug. Uiteindelijk kregen we contact met NuCall, een telecombedrijf die precies de producten en diensten had waar wij op zoek waren. We konden daar ook meteen zakelijke telefonie en internet regelen, dus dit kwam goed uit.

Alles gaat veel beter!

Na een goed gesprek met het telecombedrijf, konden we ervan uit gaan dat ze de producten bij onze zouden komen brengen en installeren in ons netwerk. Daarvoor hadden we een afspraak gemaakt en die zijn ze nagekomen. We kregen daarbij een korte instructie hoe de producten zouden gaan werken en dat zij een melding zouden geven als de producten werden geupdate. Dit vond ik zelf netjes van het bedrijf. De producten van NuCall zijn makkelijk te gebruiken en het gaat al een stuk beter met de externe communicatie richting klanten toe. Dit was de beste keuze die we hadden kunnen maken.

Contact

Bent u op zoek naar een telecombedrijf die jaren ervaring heeft en u het beste kan helpen met uw communicatie? Bekijk dan de website van NuCall via www.nucall.nl voor meer informatie over de producten en diensten die zij aanbieden.