Noprop98

Een office 365 back-up is uw eigen verantwoordelijkheid

Met de nieuwste office 365 back-up van Backupmyoffice 365 raakt u nooit meer uw bestanden kwijt, maar staan deze goed beschermd opgeslagen in de Cloud. Ik zie u afvragen waarom zou ik een office 365 back-up kopen. Heel simpel, Microsoft regelt de infrastructuur van de data uitstekend, maar heeft daarentegen de beveiliging niet op orde. Dit wordt als uw eigen verantwoordelijkheid gezien. U moet uzelf verantwoorden voor het beheer en behoud van uw data. Dankzij een back-up kunt u op ieder moment bestanden terughalen die u kwijt was uit de beveiligde Cloud. Of als een medewerker onbedoeld een bestand heeft gewist die van ontzettend groot belang was, toch terug kunt halen. Zodat u geen belangrijke deals misloopt door een bestand dat gewist is. Verlies geen belangrijke bestanden meer dankzij onze office 365 back-up!

Bescherm uw gegevens met een office 365 back-up

Een office 365 back-up van backupmyoffice is overzichtelijk en geeft u veel inzichten in een veilige opslaglocatie. Als u ons een back-up laat maken van uw bestanden worden uw gegevens in een hoog beveiligde BIT datacenter in Ede opgeslagen. Er kunnen geen ongewenste bezoekers bij uw bestanden komen. Het opslaan van gevoelige informatie op een tweede locatie geeft u controle. Door de automatische back-ups die gemaakt worden zal bi een interne bedreiging de informatie direct teruggehaald kunnen worden. Daarnaast voorziet deze ook in beveiliging tegen virussen en malware. Door de back-ups te gebruiken kunnen deze virussen zich niet verder verspreiden in uw bestanden om vervolgens het hele netwerk te infecteren en plat te leggen. Wat daarnaast een prettig voordeel is, is dat de data heel eenvoudig te beheren is. Het klinkt allemaal zeer ingewikkeld, maar als u zich erin verdiept en met onze hulp wordt dat al snel appeltje eitje.

Overzicht, inzicht en betrouwbare opslaglocatie

Wilt u uw gegevens zo goed mogelijk beschermen? Wij van backupmyoffice, een samenwerking met VEEAM leveren overzicht, inzicht en een functionele, overzichtelijke en veilige opslaglocatie. Neem contact met ons op. Wij bekijken wat mogelijk is voor uw organisatie. Heeft u vragen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen u zo goed mogelijk op weg.