Noprop98

Elektronica, Internet en crowdfunding

De elektronica wereld verandert reuze snel. Het is lastig om het allemaal bij te kunnen houden. Gelukkig hoef je dat niet allemaal zelf te doen. Velen hebben van hun hobby hun werk kunnen maken van het beoordelen en volgen van nieuwe ontwikkelingen in de elektronica wereld. Voor elk genre is er wel een plek waar je terecht kunt.

 

Tegenwoordig gaat het allemaal nog net wat sneller. Dit komt door de grote aantallen van nieuwe startups. Startups zijn kleine net begonnen bedrijven die allemaal graag een poging willen wagen tussen de grote spelers. Dat kan met van alles zijn. Veel startups hebben een goed of origineel idee en hopen daarmee hun succes te maken. Een belangrijke eigenschap van deze startups is dat ze crowdfunded zijn. Een grote groep van mensen hebben geld erin geïnvesteerd. Door het grote publiek hebben zelfs de kleine spelers kans.

 

Ook de printer wereld kent veel startups. Deze startups komen met veel nieuwe ideeën die de innovatie vooruit helpen van de printer en het gemak kunnen vergroten.  Tegenwoordig heb je al geen continuous injekt printer meer nodig die ontzettend veel door bedrijven worden gebruikt. Veel ontwikkelingen hebben er al voor gezorgd dat de printers flink meer functies hebben. Zo kunnen een QR code printer en continuous inkjet printer in hetzelfde apparaat worden verkocht.

 

Natuurlijk kun je op veel meer gebieden je printers innoveren. Een startup genaamd Breezy wilt printen voor de eenentwintigste eeuw opnieuw uitvinden door de software compleet te veranderen en daarmee te verbeteren. Zij hopen de printer infrastructuur te verbeteren en daarmee driver en connectie problemen te elimineren.

 

Voor een startup als Breezy is niet veel nodig om aan de slag te kunnen gaan. Het meeste werk is tenslotte digitaal. Breezy laat zien dat een idee niet ver te zoeken hoeft te zijn. De onderneming is in de laatste twee jaar flink gegroeid en laat zien dat de wereld van startups veel te bieden heeft. 

http://www.kba-metronic.com/