Noprop 98
Image default
Architecture

Glamping aan het Gardameer

Weet jij al wat glamping is? Nee? Lees dan even verder!

Glamping is een manier van luxe kamperen. Het wordt wel eens het beste van twee werelden genoemd. Enerzijds biedt glamping de outdoorbeleving en het avontuurlijke van kamperen. Aan de andere kant heb je bij glamping alle luxe en comfort die je van een pension of hotel zou verwachten.

Hoe dat kan? Simpel: je verblijft in een kant-en-klare vakantie-accommodatie. Dit kan bijvoorbeeld een safaritent zijn, maar je kunt ook terecht komen in een lodge, huisje of zelfs een wijnvat.

Gardameer: prachtig en…rustig?

Het Gardameer is misschien wel één van de populairste vakantieplekjes van Europa. Op sommige plekken rondom het Gardameer is dat wel te merken. Het kan er stervensdruk zijn. Maar wie de juiste glamping aan het Gardameer kiest hoeft daar niets van te merken. Kies de juiste glamping in de buurt van het Gardameer en het is verrassend rustig om je heen.

Die rust gaat niet ten koste van de genoegens die het Gardameer te bieden heeft. Vanaf de glamping spring je zo in het heerlijke water voor een lekker stukje zwemmen.  Ook kanovaren, zeilen of surfen is fijner wanneer je de luxe glamping als thuishaven hebt. Trouwens, het Gardameer is niet het enige meer dat Italië rijk is. Het wemelt er van de fijne meren, die soms een stuk minder overbevolkt zijn!

En heb je het even gehad met alle watersport? Dan ga je lekker wandelen, of pak de mountainbike en cross door de Dolomieten.

Nieuwsgierig geworden? Wil je jullie volgende vakantie plannen? Kom naar https://www.glampings.com/glampings/italie/gardameer  en blader door de verschillende glampings die onze strenge selectie hebben doorstaan!