Noprop98

HSV TMP: dé producent van grote kunststof producten

Als u een bedrijf met passie voor kunststof zoekt zit u goed bij HSV TMP. Niet voor niets wordt kunststof populairder en populairder. Kunststof is namelijk een van de meest praktische constructiematerialen en makkelijk te vervormen. Hierdoor is het een beter materiaal dan de standaard constructiematerialen als hout en metaal. Met kunststof zijn de mogelijkheden eindeloos. Het is ook nog zeer makkelijk af te werken, oogt modern en is zeer licht. Met onze liefde voor kunststof kunt u dan ook bij ons verscheidene grote kunststof producten laten ontwikkelen voor verschillende branches (denk aan de medische sector, de agrisector, machine- en apparatenbouw, infrastructuur, elektronica, duurzame energie en klimaattechniek). Kom dan ook bij ons voor kinderglijbanen, onderdelen van water-analyse apparaten, vouwstoelen, onderdelen van dakventilatoren, laboratorium centrifuges, tunnelluidspekers, montage-systemen voor zonnepanelen, dashboards voor stratenwals, bedieningsconsoles, kabelgoten voor spoorwegen, medische behuizingen en nog veel meer.

HSV TMP helpt u door het hele proces

Wij van HSV TMP hebben een ruime ervaring met het gehele proces van productontwikkeling en willen u hier dan ook graag bij helpen. Kom dan ook naar ons toe met uw ideeën voor kunststof producten. Door onze kennis en ons netwerk maken wij het proces gemakkelijker. Wij bieden hulp bij ideevorming, een maakbaarheidsstudie waarbij we een prototype maken, een offerte en het realiseren van het definitieve product (waarbij we ook sterkte-analyses doen). Bij elk idee voor een product kijken we naar de beste werkwijze. Technieken waar wij mee werken zijn cascade schuimgieten, (hoge druk) spuitgieten, thermoplastisch schuimgieten en combinaties. Bij elke techniek zijn er weer andere voordelen en nadelen waardoor het belangrijk is pragmatisch te werk te gaan. Als u voorbeelden wilt van onze projecten kunt u deze vinden op onze site.

Gratis Quickscan

Heeft u al ideeën? Doe dan de gratis Quickscan op onze site en test hoe haalbaar uw ideeën zijn. Uiteraard vindt u op deze site ook meer informatie en onze contactgegevens voor als u met vragen zit: https://www.hsv-tmp.nl/spuitgieten/.