Noprop98

mogelijkheden om een white-label VoIP reseller te worden

Door ervoor te kiezen om als IT- of telecombedrijf ook VoIP aan uw klanten aan te bieden, kan dat er uiteindelijk voor zorgen dat uw omzet een aantrekkelijke boost krijgt. Wellicht heeft u nog nooit eerder serieus aan het verkopen van VoIP gedacht omdat u vermoedde dat u daar erg specialistische kennis voor nodig heeft of dat er fors geïnvesteerd zal moeten worden om het aanbieden van degelijke VoIP-oplossingen überhaupt mogelijk te maken. Toegegeven, het opzetten van een (afdeling van een) onderneming die zich puur en alleen op alle facetten van VoIP concentreert is geen sinecure. Als aanbieder wilt u er bijvoorbeeld zeker van zijn dat eindgebruikers met VoIP-software en hardware van hoge kwaliteit aan de slag gaan en dat er in het geval van uitzonderlijke storingssituaties adequaat service wordt verleend om het ontstane probleem zo snel mogelijk op te lossen.

VoIP reseller worden en profiteren van white labels

U kunt zichzelf letterlijk bovengenoemde kosten én moeite besparen door VoIP reseller te worden. Zeker als u kiest om Telador VoIP reseller te worden, zal het u opvallen hoe aangenaam het is dat alle technische VoIP-aspecten voor u afgehandeld worden zonder dat u er enig omkijken naar heeft. Omdat er van zogenaamde white labels gebruik wordt gemaakt, waarin uw eigen logo en huisstijl kunnen worden geïntegreerd, zullen uw klanten niet in de gaten hebben dat het uiteindelijk Telador is die er op de achtergrond voor zorgt dat alle VoIP-processen in de juiste banen worden geleid.

Telador VoIP reseller worden betekent onder andere ook dat u gebruik kunt maken van een reeds volledig opgetuigde VoIP-infrastructuur, inclusief een cloud-dashboard, dat zowel door u als uw klanten op uiterst eenvoudige en intuïtieve wijze bediend kan worden. Daarnaast werkt Telador met u als reseller op basis van vertrouwen, waardoor er nooit sprake zal zijn van ingewikkelde en/of langdurige contracten en u uw VoIP-activiteiten desgewenst meteen kan staken als u er om wat voor reden dan ook niet tevreden over bent.