Noprop98

MS Polymeerkit van Technische produkten

Bent u op zoek naar een goede MS Polymeerkit? Zoek dan niet verder! Bij Technischeprodukten.nl vindt u vele technische producten waaronder boren, diverse soorten kit en natuurlijk ook diverse lijmen. Technische produkten bestaat uit een team van zes professionals die iedere dag weer graag voor u klaar staan om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden over het assortiment. Gezien wij meer dan twintig jaar ervaring hebben op het gebied van technische produkten kunt u bij ons altijd rekenen op de beste kwaliteit en vakmanschap. Al lang waren wij actief op de technische markt maar sinds 2009 is onze webwinkel geopend. In onze webwinkel kunt u iedere dag van de week, ieder moment terecht om het gewenste product aan te schaffen. Doordat ons kantoor, balie en magazijn op dezelfde locatie zijn gevestigd, kunt u alleen maar een snelle levering verwachten. Ook als het gaat om doorschakelen van vragen of als u onze klantenservice nodig heeft. Kies voor Technische produkten als u op zoek bent naar een hoogwaardig en professioneel product voor techniek, bouw en/of industrie.

Waarom kiezen voor MS Polymeerkit?

U kunt voor MS Polymeerkit kiezen als lijmkit omdat dit soort kit oplosmiddelvrij is en daardoor gebruikt kan worden voor diverse toepassingen. U kunt deze kit gebruiken voor onder andere zink, aluminium, glas en spiegels. Gezien de lijmkit zeer flexibel is en ook nog eens trillingen dempt, kunt u het ook gebruiken bij automotive.

Hoe gebruik ik MS Polymeerkit?

Het is belangrijk om de kit op een juiste manier aan te brengen zodat u tot een goed resultaat kunt komen. Hierbij moet u dus letten op alle toepassingen die hiervoor geschikt zijn. Naast de zink, aluminium, glas en spiegels die al waren genoemd, is de kit ook nog eens geschikt voor lood, metaal, kunststof, hpl, trespa en plinten. Gebruik het product alleen om kieren, naden of scheuren dicht te maken. Bereid de ondergrond dus goed voor en ontvet de ondergrond. Alleen op die manier kan de kit goed aan de ondergrond hechten. Werk het af met een primer en maak gebruik van bijvoorbeeld een pH-neutraal afstrijkmiddel voor de perfecte afwerking.