Noprop 98
Image default
Computers / Internet / Domain Names

Nieuwe klanten met online marketing

Met 17 jaar ervaring in websites en online marketing levert Doelbewust Online Marketing je bedrijf nieuwe droomklanten. Een prachtige website, rijke content en een toppositie in Google zijn natuurlijk belangrijk. Maar het gaat om meer leads, klanten en omzet voor je onderneming. Van dat doel zijn ze zich bij Doelbewust Online Marketing bij elke stap bewust. Ze werken contractloos, want resultaat geeft de binding en verder wil je vrij kunnen ondernemen. Dat resultaat bereikt dit Veenendaalse bedrijf onder andere met strategie voor social media.

Waarom online marketing met social media?

Met social media vergroot je de zichtbaarheid en betrokkenheid bij prospects en klanten. Facebook heeft meer dan 1,18 miljard actieve dagelijkse gebruikers. Twitter heeft in Nederland ongeveer 2,2 miljoen actieve leden. Het bereiken van deze grote doelgroepen is de uitdaging! Doelbewust Online Marketing uit Veenendaal helpt je hier graag bij.

Nieuwe kansen met het internet

Het internet anno nu is niet meer slechts een kwestie van zenden. Met social media kun je zenden en ontvangen. Kanalen zoals Facebook, Twitter, YouTube, Instagram en LinkedIn bieden nieuwe kansen. Door je actief te bewegen op social media kun je je boodschap via nieuwe interactieve kanalen naar buiten brengen. Daarnaast helpt het actief gebruik van social media ook bij het verbeteren van je vindbaarheid in Google. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Return on investment van social media

Social media actief betrekken bij je online marketing strategie is een slimme zet. Het is belangrijk dat dit ook doordacht en met de juiste doelen gebeurt. Je wilt er immers ook rendement uit halen. Vandaar dat het belangrijk is om jezelf de juiste vragen te stellen voordat je begint. Bijvoorbeeld: wat wil je bereiken? Wat voor berichten ga je wel of niet plaatsen? Hoe ga je om met (eventuele negatieve) reacties op social media? Wat mag wel en niet geplaatst worden door je medewerkers? Allemaal vragen waar de mensen van Doelbewust Online Marketing je graag bij helpen!

Adverteren op social media

Social media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en YouTube bieden allemaal een optie om te adverteren. Dit kan natuurlijk heel eenvoudig via remarketing. Er zijn echter meer mogelijkheden om te adverteren via social media. Bij Doelbewust Online Marketing helpen ze je graag bij het neerzetten van een doelgerichte social media campagne.