Noprop98

Publiek van over heel de wereld

We zitten allemaal bijna constant op het internet. Je kunt er ook bijna niet meer omheen. Zelfs wanneer je wenst een simpel spelletje te spelen moet je verbonden zijn met het internet. Het maakt niet uit of dat spelletje via je smartphone of je gloednieuwe Xbox One wordt gespeeld, je wordt vaak gedwongen verbonden te zijn met het internet. Enkel de oudere spellen op oudere consoles zoals de playstation een of twee kunnen nog gespeeld worden zonder een internet verbinding.

 

Maar we willen natuurlijk ook niet zonder internet verbinding. Het is veel te leuk of handig om altijd verbonden te zijn. Je kunt bijvoorbeeld via instagram heel gemakkelijk je foto plaatsen zodat die gezien kan worden door al je vrienden en de rest van de wereld. Als je niet zo’n fan bent van Instagram zijn er nog genoeg andere kanalen om via te kunnen communiceren.

 

Als gebruikers zijn wij al helemaal gewent geraakt aan het internetten. We hebben het eigenlijk niet eens meer in de gaten. Maar ook bedrijven hebben de magie van het internet ontdekt. Aan de ene kant kun je een enorm publiek bereiken via het internet met een goede website. Daarnaast kan adverteren via het internet ook veel effectiever zijn.

 

Publiek kan van over heel de wereld je advertentie op het internet zien, maar je kun je advertentie op het internet ook een beetje gaan richten. Dat kan natuurlijk op basis van locatie, je wilt alleen Nederlanders bereiken. Je kan natuurlijk ook adverteren op een zoekwoord in een zoekmachine. Door middel van adwords adverteren is het mogelijk om in de zoekmachine op jou gekozen zoekwoord op de eerste plek te komen te staan in de zoekresultaten. Op deze manier kun je veel gerichter de mensen bereiken die je als bedrijf wilt bereiken. Je richt je namelijk op een bepaald of meerdere zoekwoorden. Om het nog makkelijker te maken kun je ook adwords uitbesteden.

http://www.economy.nl/