Noprop 98
Image default
Computers / Internet / Domain Names

Repromat print-en scanoplossingen

Bedrijven en instellingen weten Repromat al jaren te vinden wanneer het gaat om print-en scanoplossingen. Grootformaat printen en de bijkomende toepassingen spelen een steeds grotere rol in vele sectoren. Denk dan bijvoorbeeld aan de bouw, de overheid, de grafische industrie maar ook het midden-en-kleinbedrijf. Zo maakt men in de bouw en industrie veel gebruik van complexe digitale bouwtekeningen. De overheid communiceert graag naar de burgers middels grootformaat posters. Zo zijn er oneindig veel toepassingen te bedenken voor print-en-scanoplossingen.Repromat heeft een breed assortiment aan printers, scanners en plotters voor professioneel gebruik. Wanneer je als bedrijf je printerpark wil inrichten, maar het ontbreekt je aan kennis, laat je dan adviseren door Repromat. Zij komen graag bij je op bezoek om advies op maat te leveren. Elk bedrijf heeft natuurlijk zijn eigen specifieke wensen. Wanneer je besluit om met Repromat in zee te gaan, dan zorgen zij voor de levering en installatie van de apparatuur.

Repromat service en support

Nadat Repromat  heeft geleverd geïnstalleerd en aangesloten is het natuurlijk niet afgelopen met het verhaal. Het kan natuurlijk gebeuren dat er storingen optreden. Deze kunnen gerelateerd zijn aan het netwerk, de software of aan mechanismen. De apparaten zijn natuurlijk onderhevig aan slijtage. Repromat begrijpt dat de apparatuur een bedrijf moet dienen, zonder dat je te veel kennis nodig hebt over de apparaten. De apparaten zijn vaak vrij complex van aard. Dan is het prettig om te weten dat er in het geval van een storing vakkundige mensen klaarstaan om de storing te kunnen verhelpen. Repromat is daarin een uiterst betrouwbare partner. Er is een telefoonnummer beschikbaar, waarop storingen gemeld kunnen worden. Repromat beschikt over een landelijk dekkend netwerk, dus er is altijd iemand in de buurt in geval van een storing.

Showroom

Wil je weten wat Repromat allemaal kan betekenen en in huis heeft? In De Meern op Bedrijvenpark Oudenrijn heeft Repromat een showroom. Het is ook zeer de moeite waard om de website eens te bezoeken. Met het uitgebreide assortiment van hoogstaande apparatuur heeft Repromat al vele bedrijven en instellingen geholpen met hun print-en-scanoplossingen. Neem daarom gerust vrijblijvend contact op voor advies of een offerte.