Noprop98

Schuifpuien, dé oplossing voor binnen en buiten

Schuifpuien zijn ideaal als u graag van uw tuin geniet, ook op koude en regenachtige dagen. Ze elimineren optisch de scheiding tussen buiten en binnen en roepen de aard van de tuin in het huis op. Op deze manier kunt u van uw terras een leefruimte maken en uw leefruimte uitbreiden – ongeacht het weer en op elk moment van het jaar.

Schuifpuien zijn meer dan slechts grote, glazen oppervlakken

Vanzelfsprekend kunnen de professionals van Schipper Ede u alle mogelijke design varianten qua schuifpuien aanbieden, ook in ongewone afmetingen en voor elk type architectuur in de gewenste kwaliteit. Dit geldt ook voor het beslag van hoge kwaliteit. Ze garanderen een veilige werking en een hoog bedieningscomfort, bijvoorbeeld door de aangenaam rustige loop van de schuifelementen. Ze geven u graag gedetailleerde informatie over de beschikbare kleuren.

Schuifpuien: ideaal bij renovaties

Wilt u een mooier uitzicht op uw tuin? Of een grotere toegang tot het balkon? Met de schuifpuien van Schipper Ede kunt u uw dromen waarmaken. U hoeft bij een renovatie zeker geen angst te hebben voor achtergebleven rotzooi. De goed opgeleide vakmensen werken veilig, snel en netjes en nemen al het afval mee. Ze maken uw leefomgeving gewoonweg mooier, ruimhartiger, helderder en comfortabeler. Met hun slanke profielen kunnen de puien eenvoudig in uw bestaande bouwsituatie worden geïntegreerd.

Ook voor balkon stijlvol en harmonieus

Ook bij uw balkon is een stijlvolle en harmonieuze ambiance mogelijk – met hun productassortiment vervullen zij uw individuele ideeën. Met hun producten bewijst u uw smaak. U krijgt een goed onderbouwd en deskundig advies over de juiste keuze van materialen, kleuren en accessoires. Is uw veiligheid bijzonder belangrijk voor u? Dan hebben zij ook daar de juiste producten voor.

Groot assortiment

Dankzij de grote keuze aan kleuren en profielen kunnen de transparante schuifconstructies perfect worden afgestemd op de architectuur van uw huis of de serre, zowel binnen als buiten. Op deze manier ontstaat een harmonieus totaalbeeld en worden visueel opvallende accenten gezet. De veelzijdigheid van de kleuren is zo groot, dat de kleur van de profielen gegarandeerd bij het interieur past.