Noprop 98
Image default
Computers / Internet / Domain Names

Suede schoenen verven

Zijn je suède loafers verkleurd door de regen en wil je deze niet weggooien maar graag weer zo goed als nieuw laten lijken? Dat kan door zelf je suede schoenen verven. Dit klinkt misschien lastig maar zo ingewikkeld is het niet. Het verven of bijkleuren van je schoenen is makkelijk te doen. Om te beginnen raad ik je aan om als eerst je schoenen goed te reinigen. Verwijder het vuil van je schoenen met een suède borstel. Zodra de schoenen schoon zijn kan het verven beginnen. Voordat je begint met verven maak je eerst een schone werkomgeving. Leg een paar kranten op een tafel zodat de tafel niet vies wordt. Draag een schort of oude kleding want je wilt niet  dat je kleding beschadigt raakt.

Als je de omgeving gereed gemaakt hebt om te beginnen is het tijd om de schoenen onder handen te nemen. De eerste stap is om de veters uit de schoen te halen. Span daarna de schoenen met een spanner of doe wat kranten in je schoen zodat de schoen bol staat.

De volgende stap is het schoonmaken van de schoen. Maak de schoen schoon met een suède borstel en zorg dat al het vuil uit de schoen is. Als de schoenen schoon zijn kan je de suède verf gaan aanbrengen met kwastje. Het is belangrijk om geduldig de schoen te verven en niet het proces te overhaasten. Hoe meer tijd je er aan besteed hoe beter de schoen er uit zal zien. Laat de schoenen goed drogen.

Als laatste stap poets je de schoenen in met schoenen poets zodat ze soepel blijven. De schoen moet natuurlijk niet alleen mooi zijn maar ook comfort bieden. Is het schoenen verven niet gelukt? Neem dan contact met ons op en wij zullen je gratis advies geven hoe jij je schoen wel het juiste resultaat kan geven.

 

https://www.deleerverfwinkel.nl/