Noprop 98
Image default
Computers / Internet / Domain Names

Top drie Nederlandse steden om in vastgoed te investeren

Top drie Nederlandse steden om in vastgoed te investeren

Een groot deel van de rijkste mensen van ons land zitten in de vastgoed. Het is één van de beste manieren voor het investeren van je geld. Zit jij er ook over na te denken om te beleggen in vastgoed? Dan heb je de eerste stap naar succes gezet. Het is namelijk een zeer verstandige beslissing. Voordat je in Nederland daadwerkelijk investeert in vastgoed, is het goed om te weten in welke steden op dit moment de meeste potentie zit.

De Hoofdstad

Vastgoed investeringen in Amsterdam passen bij vrijwel alle doelstellingen. Of je van plan bent om een hotel te beginnen, een woning aan te schaffen of stuk grond te kopen, in Amsterdam zit je altijd goed. Vooral de woningmarkt heeft veel potentie. De woning graad is er op dit moment 432.715. De gemiddelde verkoopprijs was in 2018 460.751. En de woningbehoefte stijgt tot 2030 met ruim 15 procent. Op alle drie aspecten scoort Amsterdam het beste van ons land.  

 

Den Haag

Met een jaarlijkse stijging van 13% is de woningbehoefte in Den Haag – na dat van Amsterdam- het grootst in Nederland. De woning graad is in de Zuid-Hollandse hoofdstad 256.694. Als je van plan bent om hier te investeren in vastgoed, dan is het wel belangrijk om van te voren een goed meerjarenonderhoudsplan op te stellen.

 

Hartje Nederland

Het hart van Nederland is de stad en gelijknamige provincie Utrecht. In de top drie staat deze stad op de derde plaats als het gaat om de woning graad, gemiddelde verkoopprijs en toename woningbehoefte. Die zijn respectievelijk 150.831 – 344.018 – 15%.  Net als in de andere steden geldt ook hier dan een goed MJOP noodzakelijk is. Een MJOP zorgt er namelijk voor dat de onderhoud reserveringen van het pand, woning of complex overzichtelijk zijn. Daarmee voorkom je onverwachte uitgaven in de toekomst. Kortom, als je van plan bent om te investeren in vastgoed, dan weet je nu welke Nederlandse steden en omgeving de meeste potentie hebben.

 

https://laan35.nl/