Noprop98

Waarom is een Office 365 training belangrijk?

Office 365 mogelijkheden 

Wanneer je Microsoft Office 365 hebt aangeschaft zul je al wel hebben ontdekt dat de mogelijkheden enorm zijn. Zo zijn er natuurlijk de bekende Office tools als Microsoft Word, Excel, PowerPoint en Outlook die vanuit de Cloud kunnen werken. Nooit meer afhankelijk van een computer waar de Office software op geïnstalleerd moet zijn maar gewoon altijd bij de hand zodat je zelfs vanaf je telefoon direct gebruik kunt maken van de Office 365 toepassingen in de Cloud. Bestanden kunnen worden opgeslagen in de Cloud maar bovendien ook nog veel gestructureerde met de SharePoint mogelijkheden van office 365. En wat te denken van de mogelijkheden van outlook en exchange online? De mogelijkheden zijn groot en hierdoor is ook kennis gewenst om alle office 365 toepassingen optimaal te kunnen gebruiken.

Training voor Office365

Natuurlijk is er erg veel mogelijk met office 365 maar is het ook van belang welke kennis direct noodzakelijk is. Er zijn veel soorten trainingen en mogelijkheden. Zo zijn er per doelgroep al direct verschillende trainingsniveaus te ontdekken. Ten eerste is er de eindgebruiker die juist de office 365 toepassingen goed onder de knie wil krijgen en naast de mogelijkheden van de verschillende applicaties juist ook het samenwerken in teams of juist kennisdeling centraal wil stellen. Een training is hier zelf tot op de individuele toepassing mogelijk. Ook zijn er de beheerders die de office365 bedrijfsomgeving moeten beheren en de data van de gebruikers op een goede manier moeten borgen. Maar ook de integratie met andere systemen is hierbij erg belangrijk. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de integratie met Skype, SharePoint, CRM of mobiele appratuur. Allemaal ingewikkelde vraagstukken waar een beheerder goed in getraind moet worden.

Office 365 bij TailorIT

Bij TailorIT weten ze wat trainen is en gespecialiseerd in IT-trainingen kunnen ze verschillende office 365 trainingen voor u organiseren. Of u nu individueel met een groep of op locatie getraind wil worden alles is bespreekbaar. Bovendien bent u verzekerd van de beste trainingen met altijd tevreden klanten