Noprop98

Waarom u zeker van een eiken vloer zult houden

Een eiken vloer is ongetwijfeld een van de meest populaire vloermaterialen die er zijn. Eikenhouten vloeren staan zoals u vast ook al weet symbool voor kracht en verfijning. Ze zijn geliefd bij miljoenen mensen vanwege de elegante uitstraling, ongelooflijke duurzaamheid en tijdloosheid. En met tijdloos worden alle betekenissen van het woord bedoeld. Een eiken vloer blijft niet alleen altijd stijlvol, een eiken vloer is ook nog eens geschikt om tientallen jaren en nog langer mee te gaan. Dat betekent ook dat een eiken vloer een belangrijke meerwaarde aan uw huis toevoegt. Voeg daar nog een grote verscheidenheid aan kleuren en stijlen aan toe en u zult begrijpen waarom eikenhout een solide investering is – zowel financieel als qua stijl.

Eindeloze keuze

Eikenhouten vloeren zijn er in verschillende kleuren, afwerkingsmogelijkheden en patronen. De veelzijdigheid zorgt ervoor dat u uw vloer ook gemakkelijk kunt aanpassen aan uw persoonlijke interieurstijl. Als u houdt van het uiterlijk van eikenhout, maar u wilt iets budgetvriendelijkers, bekijk dan zeker even de website van Bax Houthandel. Er is heel veel keus en heel veel mogelijk als u ook op zoek bent naar die natuurlijke eikenhouten uitstraling.

Veel voordelen

Eiken houten vloeren gaan vele jaren mee dankzij de hoge hardheid en slijtvastheid. 

Houten vloeren zijn snel en gemakkelijk schoon te houden. Door de tijdloosheid en extreme duurzaamheid is een eiken houten vloer een uitstekende investering. 

Met de professionals van Bax Houthandel neemt u direct een specialist in de arm voor uw houten vloer. Niet alleen wat betreft de aanschaf, maar ook wat betreft de levering, het leggen en afwerken van een prachtige (massieven) en technisch hoogwaardige eiken vloer die de schoonheid van uw huis of de ruimte direct zal verbeteren!

Voor elk project hebben zij een breed scala aan opties beschikbaar. Van een grote keuze aan houtmaterialen tot en met de specialisatie in maatwerk vloerontwerpen, kleuren en afwerkingen, u bent er zeker van dat u de vloer van uw dromen krijgt! Spreek daarom zeker met een van hun experts om voor u te kunnen zien hoe uw dromen toch echt werkelijkheid kunnen worden!