Noprop98

Zonder het ICT bedrijf van Veenendaal, had ik nooit mijn ICT op orde!

Als bedrijf ben ik laatst op zoek geweest naar een goed ICT bedrijf uit de omgeving van Veenendaal om mij te helpen. De afgelopen maanden hebben ik en mijn werknemers gedoe met het ICT en we weten niet hoe we dit goed kunnen oplossen. Bovendien had ik al geprobeerd om in contact te komen met een ander ICT bedrijf, maar daar heb ik nooit meer iets van gehoord.

Een ICT bedrijf in de omgeving van Veenendaal zoeken die kwaliteit levert

Nadat ik geen antwoord had gekregen van het andere ICT bedrijf uit de omgeving van Veenendaal, ben ik op zoek gegaan naar een andere bedrijf dat mij wel kon helpen. Dit werd een langere zoektocht dan ik dacht en ik kon maar geen goed bedrijf vinden. De ene vroeg belachelijke prijzen voor het beheer van de ICT en de ander reageerde niet eens op mijn aanvraag. Na een tijdje zoeken kwam een werknemer van mij langs en had nog een bedrijf in zijn achterhoofd waar hij zeker van wist dat ze goed waren. Dit bedrijf waar hij het over had was Xantion. Het bedrijf was ook niet ver gevestigd van ons pand en de website zag er goed uit. Dus ik ben gauw met hun contact gaan zoeken en hopen dat zij mij wel willen helpen.

Geweldige service van ICT bedrijf Xantion

Na ongeveer een paar uur kreeg ik al contact met Xantion. Ze vroegen naar mij probleem en wat zij voor ons zouden kunnen betekenen. Het gesprek duurde ongeveer een half uur en daar hadden we een afspraak gemaakt om kennis te maken met het bedrijf en om alles goed te bespreken. Na onze ontmoeting met Xantion, hebben we besloten dat er een medewerker van hun bij ons de ICT beheer gaat verzorgen, zodat wij dat niet meer hoeven te doen. Sindsdien is de ICT bij ons een stuk beter geworden dankzij Xantion.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten en services die Xantion allemaal heeft te bieden? Want ze bieden niet alleen maar ICT beheer aan, maar ook zakelijke telefonie! Voor meer informatie kunt u op de website van Xantion terecht.