Noprop98

Zorgeloze telefonie met cloud telefonie

De Nederlandse Provider levert alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers. Van traditioneel bellen tot telefonie vanuit uit de cloud. Zorgeloze telefonie want u hoeft zich niet bezig te houden met de techniek, dat regelen zij. Daarnaast geen ‘one size fits all’ maar maatwerk waar dat nodig is. Natuurlijk wordt het overstappen geruisloos door hun geregeld zodat u er geen omkijken naar heeft.

Zorgeloze cloud telefonie met Hosted VIP

Met hosted VoIP heeft u het het gemak van een hypermoderne telefooncentrale uit de cloud. Een telefooncentrale die door De Nederlandse Provider helemaal up-to-date wordt gehouden, u heeft er geen omkijken naar. En er is altijd een abonnement van De Nederlandse Provider dat bij u past. Met deze abonnementen bent u overal optimaal bereikbaar en heeft u functies zoals een keuzemenu, welkomsttekst en openingstijden.

Wanneer u overstapt naar cloud telefonie van De Nederlandse Provider dan kunt u rekenen op een geruisloze overstap. Zij komen alles installeren en gaan pas weg als alles werkt. Bovendien zorgen zij ervoor dat u alle telefoonnummers behoud.

Zorgeloos overstappen naar cloud telefonie

Bij De Nederlandse Provider stapt u eenvoudig over naar Hosted VoIP. Eerst brengen ze samen met de behoeften van uw organisatie in kaart. Daarna ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat. U hoeft zich niet druk te maken over de technische aspecten, zoals de nummerportering, het opstellen van nummerplannen en het configureren van u telefooncentrale. Dat doen zij allemaal voor u zodat de overstap naar cloud telefonie voor u zorgeloos verloopt.

Zorgeloos van ISDN naar VoIP bellen

KPN heeft aangekondigd dat ISDN stopt, een alternatief is VoIP bellen. Wanneer u kiest voor VoIP van De Nederlandse Provider dan zorgen zij voor een zorgeloze overstap van ISDN naar VoIP. Zij berekenen wat de overstap gaat kosten en maken besparingen inzichtelijk.  

Bij de overstap naar VoIP van De Nederlandse Provider heeft u de keuze tussen hosted VoIP en SIP Trunk. Bij Hosted VoIP gebruikt u een telefooncentrale in de cloud. Bij SIP Trunk wordt uw telefooncentrale met behulp van een converter aangesloten op de SIP Trunk van De Nederlandse Provider. Zo kunt u nog even vooruit met uw huidige apparatuur.